مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ازدواج مجدد با توجه به استناد حق حبس

چنانچ زوجه به استناد حق حبس خود تمکین نکند آیا زوج میتواند درخواست ازدواج مجدد از دادگاه نماید؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
این موضوع بین قضات محترم اختلافی است
به نظر بنده ، درخواست ازدواج مجدد منعی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صورتی که زوجه به دلیل اعمال حق حبس، تمکین خاص نداشته باشد و زوج نیز در حال پرداخت مهریه او به طورت اقساطی باشد، به دلیل اینکه پرداخت اقساط مهریه ممکن است مدت زیادی طول بکشد و زوج را از نظر جنسی با عسر و حرج رو برو کند، دادگاه حکم تجویز ازدواج مجدد خواهد داد.

شهره خوشجان

شهره خوشجان :

با سلام - شرط لازم برای ازدواج مجدد ،محکومیت زوجه به تمکین است ولی اگر ایشان به استناد حق حبس از تمکین خودداری می نماید،محکومیتی وجود ندارد فلذا ازدواج مجدد را نمی توان مطرح کنید.