مشاوره حقوقی رایگان - چگونه طلب خود را از کسی که هیچ مدرکی از وی ندارم بگیرم؟

سه سال پیش از روی انسانیت برای پرداخت بدهی شخصی مقادیری پول و طلا به او دادم و قرار شد بعد از یکسال مبالغ را پس دهد و هیچ مدرکی از پرداخت این مبالغ ندارم حتی برایش وام گرفتم و تعدادی از اقساط را خودم پرداخت کردم الان دوساله با اینکه مشکلش حل شده از پرداخت بدهی خودداری میکند راهی برای شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام .
ارسال اظهارنامه
دادخواست مطالبه وجه
فقط اگر شاهد دارید یا پیامک یا مدرکی که ایشون به این موضوع اشاره کرده و قبول داره به شما بدهکار هست را باید ارائه کنید
اگر نه قابل اثبات نیست

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
شکایت کنید و از ایشان بخواهید که سوگند یاد کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اول اظهار نامه بدهید و بعد مطالبه وجه به طرفیت ایشان

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورت وجود شاهد و رسید واریزی دادخواست مطالبه پول و عین طلاها داده شود