مشاوره حقوقی رایگان - وام ازدواج اتباع خارجه

سلام وقت بخیر بنده ایرانی باخانم عراقی ازدواج کردم وقتی تو سامانه ثبت نام وام ازواج میزنم مشخصاتش وارد میکنم
سیستم میگه که
*تاریخ عقد ازدواج واردشده بااطلاعات ثبت شده درسامانه ثبت احوال کشور تطابق ندارد.
بااینکه عقد رسمی شناسنامه داره وعین اطلاعات ثبت شده در شناسنامه واردکردم
به بانک مراجعه که میکنم میگه بهش وام تعلق نمیگیرد.
ثبت احوال شهرستان مراجعه کردم گفت مشکلی نداره
چاکر کنم ??

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
ایرادی را که سامانه میگیرد پرینت کنید و به ثبت احوال مراجعه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به شما وام‌تعلق میگیرد یکی از اصلی ترین شرایط برای اعطا وام ازدواج این است که متقاضیان از اتباع ایرانی باشند در نتیجه به اتباع خارجی که حتی با اتباع ایرانی نیز ازدواج می کنند وام ازدواج تعلق نمی گیرد