مشاوره حقوقی رایگان - قطع همکاری با کارگر

درود و عرض ادب
بنده حدود 13 سال در بانک بصورت شرکتی مشغولم رسته شغلیم از ابتدا تا الان خدماتی بوده منتها کلا کار بانکی انجام دادم و حداقل 10مورد تشویقی کتبی بابت کارم دارم امسال به دلیل جذب تعدادی از شرکتی ها به دلیل سابقه جبهه پدرشون میخوان منو مجبور به کار خدمات کنن که منم اینو نپذیرفتم و به صورت کتبی نوشتم با توجه به کسالت از ناحیه کمر و آلرژی بنده توانایی انجام کار در رسته خدماتی را ندارم. تا آخر اسفند قرارداد دارم امروز بمن گفتن دیگه نمیخواد بیای تا قطع همکاری برات بزنیم آیا اینا چه قبل خاتمه قرارداد و چه بعدش میتونن اخراج کنن؟؟ ضمنا چندبار هم درخواست تغییر رسته دادم منتها به دلیل تغییر پایه حقوق و دیگر ماسئل، منکر و از ثبت آن خودداری کردن
ممنونم که راهنمایی میکنید
با تشکر از سایت خوبتون

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در اداره کار و رفاه اجتماعی طرح دعوی به طرفیت بانک مذکور نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما حضور پیدا کنید و نامه عدم نیاز بگیرید ار دیگر حقوق قانونی کارگر می توان به حق سنوات اشاره کرد. ماده 24 قانون کار در این زمینه بیان می کند: « در صورت خاتمه قرارداد کار، کار معین یا مدت موقت، کارفرما مکلف است به کارگری که مطابق قرارداد، یک سال یا بیشتر به کار اشتغال داشته است برای هر سال سابقه، اعم از متوالی یا متناوب بر اساس آخرین حقوق مبلغی معادل یک ماه حقوق به عنوان مزایا پایان کار به وی پرداخت نماید.»