مشاوره حقوقی رایگان - خرید گوشی سرقتی

سلام عرض خسته نباشید من یک دستگاه گوشی خریدم بعد از یک ماه به من زنگ زدن گفتن پرونده مفعودی داری دلیلش پرسیدم گفتن گوشی سرقتی من این گوشی از یک اقا و دختر خانوم خریداری کردم در همان لحظه گوشی چک کردم هیچ ایرادی نداشت دیگه اپل ایدی اینارو برداشت اطلاعات خودش برداشت و ریستش زد انتقال مالکیت انجام داد و کارتن هم بهم داد سریال کارتن و گوشی جفت یکی بودن از نظر قانونی هم من الان مالک این گوشی هستم ولی برای من پیامک اومده با مستندات خودم باید کلانتری 12 بوشهر حضور داشته باشم تا 5 روز اینده ولی من کار درس دارم نمیتونم حضور داشته باشم ایا مشکلی پیش میاد باید چه اقدامی انجام بدم ؟ ایا امکانش هست دست به یکی کرده باشن بهم گوشی بفروشن و این بلارو سرم بیارن سر اشنا بازی ؟ میتونم از شهر خودم اقدام کنم باید چکار کنم چون قیمت گوشی صفرش در بازار 34.5 ولی چون کارکرده بوده 30 تومن گفتن با تخفیف چونه دیگه شد 29 که گفتن کارت به کارت نمیخوایم کارتم خرابه منم زنگ زدم پول نقد برام اوردن بهشون دادم و رسید تحویل گوشی هم ازشون گرفتم با امضا و کد ملی

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما به عنوان خریدار مال مسروقه ملزم به حضور در شعبه مذکور ظرف 5 روز می‌باشید در غیر این صورت علیه شما جلب سیار صادر و بازداشت می‌شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

لایحه ارسال شود به شعبه و تقاضای نیابت شود در صورت عدم راجعه علی الاصول نیابت میدهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است