مشاوره حقوقی رایگان - هزینه تاخیر پرداخت مبلغ چک

با سلام .
من یه چک در تاریخ آذر 95 صادر کردم به مبلغ 2750000 و الانم اصلا یادم نیست این چک را به کی دادم . ولی چند روز پیش پس از 7 سال شخصی چک را به بانک ارائه کرده و چون من دیگه با اون حساب کار نمیکنم برگشت خورده و انگاری شکایت کرده ایا میتواند برای خسارت دیرکرد پرداخت مبلغ چک اقدام کند؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

با توجه به اینکه چک به لحاظ تجاری مشمول مرور زمان گردیده به عنوان سند عادی طلب محاسبه می‌گردد و از زمان طرح دعوا مطالبه تاخیر تادیه متصور است