مشاوره حقوقی رایگان - دعوا

سلام من کلاس هشتمم 15 سالمه دو نفر داشتن دعوا میکردن یکیشون از لحاظ جثه خیلی کوچیک بود من از اون که خیلی کوچولو بود دفاع کردم بعدش اون پسره که خیلی گنده بود با مشت زد تو دماغم دماغم هم شکسته همین دیروز شاهد هم دارم چیکار کنم من ؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کنید وبعد از طریق دادگاه بهمراه ولی، طرح شکایت کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ابتدا به پزشکی قانونی مراجعه کرده و سپس شکایت کنید.
همچنین ابتدا می توانید شکایت کنید و با نامه دادگاه می توانید به پزشکی قانونی مراجعه کنید.

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به پزشکی قانونی رفته سپس به همراه ولی شکابت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

پزشكي قانوني و شكايت در دادسرا نماييد