مشاوره حقوقی رایگان - سرقت گوشی توسط راننده تاکسی

بنده به عنوان مسافر در ماشین تاکسی گوشی تلفن همراه خود را جاگذاشتم و صاحب ماشین دیگر آن را نه تنها پس نداد بلکه با استفاده از شماره کارت و رمز دوم آن مبلغی از حسابم برداشت میکرد بنده به از کلی خرج و معطلی از طریق قانونی آن شخص را شناسایی و به دادگاه کشاندم ولی دادگاه به نفع متشاکی رای و قرار منع تعقیب داد من باید چه کاری بکنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هرگونه ادعای نیاز به ادله دارد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
ممکن است شخص دیگری گوشی را از ماشین برداشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قرار صادره 10 روز وقت اعتراض دارد می‌توانید نسبت بدان اعتراض نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت باقیمانده به رای اعتراض کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام اعتراض به قرارمنع تعقیب بزنید و حتما در پرونده ازوکیل راهنمایی بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.