مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند در قبال بخشش مهریه

سلام وکلای گرامی خسته نباشید. من خانم هستم و وکالت در طلاق دارم با حفظ تمامی حق و حقوقم، اما به خاطر دخترم که 4 سال دارد و وابستگی شدیدمون به هم، میخوام همه حق و حقوقم رو ببخشم در قبال حضانت دخترم بعد از 7 سال هم با من باشد. الان سوالم این هست که اگر آقا حضانت دخترم رو در قبال بخشش مهریه ام به من بدهد بعد از 7 سالگی دخترم میتونه استرداد حضانت کند؟ البته حضانت بلاعزل باشد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در ضمن طلاق تکلیف حضانت فرزند را مشخص نمایید و چنانچه به حکم دادگاه حضانت به شخصی واگذار شد قابل عزل نیست مگر شرایط مقرر در قانون.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمد مالمیر

محمد مالمیر :

با سلام
حضانت قابل انتقال نیست چرا که هم حق است و هم تکلیف و قانونا تا 7 سالگی حضانت فرزند مشترک با شماست و بعد از آن در صورت اختلاف دادگاه تعیین میکند که حضانت با چه کسی باشد ولی میتوانید در طلاق توافقی هر گونه توافقی اعم از حضانت فرزند مشترک بنمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بنده شما فعلاً طلاق خود را بگیرید و حضانت دختر نیز تا هفت سالگی با شما است و بعد از اینکه به سن هفت سال رسید تصمیم بگیرید که این کار را بکنید یا نه.
ممکن است مهریه در قبال حضانت ببخشید و بعداً زوج با ادعای عدم صلاحیت زوجه دا‌دخواست سلب حضانت بدهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله امکان‌پذیر است مستحضر باشید که فعلاً حضانت با شما هستش به پدر واگذار نشده پیشنهاد می‌شود حتماً با وکیل صحبت کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام دختر تا 7سال با مادر
و از7تا 9 با پدر
و بعد9 حضانت منتفی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
مگر عدم صلاحیت شما احراز و اثبات شود
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از 7 سال تا 9 سال با پدر است و بعد از 9 سال عملا حضانت منتفی است