مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت بچه بعد از 7 سالگی

سلام من یک دختر 16 ساله و یک پسر شش ساله دارم ، ولی قصد طلاق دارم چون همسرم سابقه خودکشی داشته تازگیا و خیلی بد اخلاق و مشکل روانی و اعصابی دارد ، اما در گرفتن حضانت بچه ها خیلی مصمم هست میخواستم بدونم در چه صورتی حضانت بچه 6 ساله ام بعد از 7 سالگی با من هست؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر عدم ثبات شخصیت و عدم تعادل روحی پدر ثابت شود، میتوانید تقاضای حضانت فرزند را کنید و حکم قطعی دائمی بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ممکن است باید دید پرونده پزشکی دارد یا خیر
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد.
در مورد طلاق زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضانت فرزند بعد از 7 سالگی با پدر است مگر عدم صلاحیت اخلاقی و روانی پدر در مرجع قضایی اثبات گردد و مصلحت فرزند ایجاب نماید که حضانت فرزند به مادر سپرده شود و

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

اگر بتوانید شرایطی که در قانون در خصوص عدم صلاحیت پدر هست را ثابت نمایید می توانید حضانت فرزندان را تا سن بلوغ و بعد از آن نیز به عهده بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در صورتیکه عدم تعادل روانی ایشان در پزشکی قانونی مورد تایید قرار بگیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید عدم صلاحیت پدر در نگهداری از فرزندان را در دادگاه ثابت کنید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

در صورت اثبات عدم صلاحیت پدر برای حضانت فرزندان ، میتوانید حضانت فرزندان زا خودتان بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با تشخیص دادگاه است در صورتی که بتوانید عدم شایستگی همسر را اثبات کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت احراز صحت گفته های شما در دادگاه حضانت بعد از هفت سالگی فرزند شما به مادر واگذار میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تشخيص مصلحت فرزند با دادگاه خانواده است

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
حضانت فرزند پسر از 7 سال تا سن بلوغ با پدر می باشد مگر توافقی بین طرفین انجام گیرد و یا عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

باید سلب حضانت همسرتان را بگیرید و برای این امر باید عدم صلاحیت اخلاقی یا روانی وی را اثبات کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگفتید زوج هستید یا زوجه ولی به هر حال شما اگر مدرکی دال بر مشکلات روحی وی داشته باشید حضانت را به شما می دهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما تکراری است و قبلا پاسخ خود را دریافت کرده اید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورتی که بتوانید با مدارکی که در اختیار دارید عدم صلاحیت پدر برای حضانت را در محکمه به اثبات برسانید.

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربرگرامی درصورت تایید عدم ثبات اخلاقی و مشکلات روانی پدر توسط پزشکی قانونی امکان لغو حضانت‌ و اثبات عدم صلاحیت وجود دارد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

دختر شما که به سن بلوغ رسیده و تصمیم گیری با خودشه که پیش چه کسی زندگی کنه و اگر خودش نخواد با پدرش زندگی کنه هیچ دادگاه یا شخصی نمیتونه اجبار کنه و در مورد پسرتون هم فعلا تا هفت سالگی حضانت با خودتون هست و پدر نمیتونه از شما جداش کنه

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

باسلام و احترام

حضانت فرزند پس از پایان هفت سالگی
بر اساس ماده 1169 قانون مدنی ، حضانت فرزند دختر و پسر تا سن هفت سالگی با مادر است و از آن پس ، با پدر است.

بنابراین، بر اساس این ماده، پس از اینکه فرزند به پایان هفت سالگی رسید، حضانت وی بر عهده پدر قرار می گیرد و پدر تا انتهای دوران بلوغ ، همچنان حضانت را بر عهده خواهد داشت.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بعد از سال تمام کودک می توانید با توجه به مواردی که فرمودید دادخواست سلب حضانت را تقدیم دادگاه نمایید . به هرحال تشخیص و را هایت غبطه صغیر با قاضی رسیدگی کننده می باشد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مصلحت طفل ایجاب نماید حضانت مجددا به شما داده خواهد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شما در دادگاه تقاضای معاینه ایشان توسط پزشکی قانونی رو مطرح بفرمایید مشکل شما در حضانت فرزندان چنانچه ایشون مشکل روانی داشته باشه قطعا حل میشه

سيما  علوي حجازي

سرکار خانم سيما علوي حجازي :

سلام باید دادخواست سلب صلاحیت ایشان رو بدید البته به شرطی که دلایلی دال بر عدم صلاحیت ایشان داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات مفصل هستند تماس بگیرید

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

باید عدم صلاحیت همسر در نگهداری از فرزندان رو اثبات کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت اثبات عدم صلاحیت وی میتوانید حضانت را بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام حضانت پسر از 7 تا 15 سالگی با پدر است مگر این که بتوانید عدم صلاحیت پدر را اثبات نمایید که نیاز به گفتگوی بیشتر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت اثبات عدم صلاحیت همسرتان با ارائه دلایل و مدارک به دادگاه می توانید از ایشان سلب حضانت نمایید
دخترتان با توجه به سن شان از مدار حضانت خارج شده اند و خودشان تصمیم می گیرند که با شما زندگی کنند یا پدرشان