مشاوره حقوقی رایگان - شلیک هوایی با تفنگ بدون جواز

یک مرد به همراه 4پسرش به خونه برادرم به خاطر پول نزولی که طلب داشت حمله کرد البته 1ساعت قبلش یک مشاجره با برادرم سر نزول پول داشت برادرم ناتوانی جسمی دارد و پسر20سالش میرسد وجلوی اون ها درمیاد ودعوا میشود داخل حیاط خونه چندنفری افتادن سرش زدنش مردم که جمع شدن از خونه رفتن بیرون همین زمان من باصدای جیغ زن داداشم ازخونم اومدم بیرون هرچی ازمردم میپرسم چی شده کسی حرف نمیزند و جواب نمیدهند و یک دفعه دیدم برادرو زن داداشم سعی میکنند جلوی چند تا مردی که با برادرزادم زد و خورد میکنند بگیرند من هم وارد دعوا شدم دوتاشون رو کشیدم پرت کردم اون طرف ولی ول نمیکردند و من هم برگشتم خونه تفنگ شکاری بدون جواز برداشتم یک شلیک هوایی کردم وتهدید کردم بعدی رو به سمت شما شلیک میکنم سوار ماشین شدن وفرار کردند اون ها از من شکایت نکردند ولی مردم به پلیس گزارش دادند که تیراندازی شده مامور ها اومدن پرس و جو کردن ولی مردم گفتن ماچیزی نشنیدیم ولی 2روز پیش 2تاماشین لباس شخصی از اطلاعات ریختن خونم دنبال تفنگ گشتن چیزی پیدا نکردند. به من گفتم 3بار زنگ زدن آخرین بار اسم تو ر‌و دادند که تیراندازی هوایی کردی من گفتم نه کی گزارش داده احتمالا کار کسانی که به خونه برادرم حمله کردند و دارند برای من پاپوش درست میکنند که برادرم ازشکایتش صرف نظر کند.
خلاصه این که فعلا رفتن ولی صدرصد اون ها تودادگاه این موضوع رو میکشند وسط
سوال من اینه من اگه بگم برای دفاع ازخانوادم چنین کاری کردم تاثیری دارد؟ قاضی از جرم من میگذرد؟
حکمش چیه؟
یاهمچنان بزنم زیرش بهتره؟چون کسی نمیره شهادت بده
یا اینکه بگم تفنگ رو اون ها داشتن شلیک کردن
یا بگم تفنگ رو از داخل ماشین اون ها گرفتم؟
لطفا به سوال هام جواب بدهید
توروخدا راهنماییم کنید
خدابهتون سلامتی بده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
هرگونه ادعایی نیاز به ادله قانونی دارد و در صورت نبود ادله جرمی متصور نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام البینه علی المدعی شخص مدعی هر کسی که مدعی است می‌بایست ادعای خود را اثبات نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل از اظهار نظر دقیق به توان کرد