مشاوره حقوقی رایگان - در مورد پارکینگ و انباری

با سلام من آپارتمانی خریدم داخل مبایعه نامه نوشته 99متر به انضمام پارکینگ و انباری و حالا که سند اومده 100متر مساحت آپارتمان 12متر متراژ پارکینگ و 2متر انباری. حالا فروشنده میگه متراژ شما 114متر و پول متراژ 114متر میخاد پول اضافه متراژ. باید چیکار کنم بهش بدم یا شکایت کنم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.می توانید فسخ کنید ویا اضافه بنارا (اگرپیش خریدکردید)به نرخ زمان معامله واگرآماده خریدید به نرخ روز باید بپردازید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فقط میزان اضافی متراز اپارتمان اگرچه نیازمند رویت مبایعه نامه است