مشاوره حقوقی رایگان - گوشی امانت سرقتی

بنده مسافر کش هستم و مسافری رو از کرمانشاه دربست به همدان اوردم وقتی به مقصد رسیدیم گفت کیف پولم رو کم گردم گوشی من رو امانت نگه دار فردا پول را میاورم و گوشی رو میبرم حدود 5 ماه خبری نشد و من سیم خودم رو انداختم رو گوشی و یک هفته نشد که ابلاغ امد گوشی سرقتی هست ولی در زمان حادثه چند نفر از همگاران من در محل بودن و من بذگ استشهاد نوشتم و انها امضا کردن و گذاشتم رو پرونده اما قاضی مامور گلانتری رو برای تحقیق فرستاده بود و 3 نفر از معتمدین محل کارم .اظهار کرده بودن که من اونجا چند ساله مشغول کارم .و امضا کرده بودن .و من گوشی رو به قاضی تحویل دادم ...حالا به نظر شما من محکوم به سرقت میشوم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما دفاعیات خود را انجام داده‌اید منتظر نتیجه و رای باشید که می‌تواند قابل اعتراض باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

باید ادعای شما اثبات گردد
ممکن است محکوم نشوید