مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه

با سلام بنده پارسال مرتکب جرم سرقت شدم که اشد مجازات که 5 سال حبس بود ولی بعلت عدم سوپیشینه 4سالو نیم به مدت 3 سال تعلیق و 74 ضربه که 50 ضربه آن تعلیق و تنها 6 ماه حبس داشتم با 24 ضربه شلاق که از طرفی یک ماه حبس کشیدم و خورد به پایان سال و آزاد شدم (حکم بنده در دی 98 قطعی شد و زندان من در اسفند98 تموم شد) من در حال حاضر دانشجو هستم و سال آینده قصد سربازی رفتن بصورت امریه که سوپیشینه موثر کیفری میخوان رو دارم خواستم بپرسم از چه زمانی سو پیشینه من حذف میشه با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پس ازپایان اجرای حبس وشلاق,تعلیق شروع میگرددوپس ازپایان تعلیق,باید2سال بگذردتاسوء پیشینه شما غیرموثرشود.اگرحکم حبس وشلاق شمادراسفند تمام شده باشد,دراسفند1403 سوءپیشینه شما رفع اثرمی گردد.البته بعدازگذشت6ماه ازتعلیق,می توانیدازقاضی اجرای احکام بخواهید تا لغوتعلیق شماراازدادگاه صادرکننده رای معلق,بخواهد ,بدیهی است که بالغوتعیلق اخیر,2سال بایدبگذرتا سوء پیشینه شما رفع اثرگردد