مشاوره حقوقی رایگان - حضانت و ازدواج

حضانت دخترم با من هست یعنی در موقع طلاق حضانت فرزندانم من گرفتم از دادگاه و روی برگه هم نوشته شده الان دختر 24سال دارد میخواهد ازدواج کند ولی پدرش مخالفت میکند و دلیل نا موجه ای هم دارد بهونه های الکی میگیرد. آیا نیاز به اجازه پدر هست؟ وقتی حضانت دخترم از کوچکی با من بوده؟ ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

سلام بله رضایت نیاز هست مگر اینکه شما در حضانت رسمی به موضوع عدم رضایت پدر در زمان ازدواج دختر اشاره کرده باشید که در این صورت نیاز نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله ولی اگر بهانه است میتواند به دادکاه رحوع کند