مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری مجازی

سلام تو سایت آگهی یه خانم تبلیغات کار گذاشته بود برا بسته بندی گفت اول یه مبلغی رو به حسابم بریزید تا بسته رو تحویل بدیم تو تلگرام الان هم که پول رو دادیم کلا حساب کاربری و گروهی که ایجاد کرده بود رو حذف کرده چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق پلیس فتا اقدام به طرح دعوی کنید.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان کلاهبرداری اینترنتی در دفاتر خدمات قضایی ثبت شکایت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم پلیس فتا اعلام نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با طرح شکایت کیفری موضوع به پلیس فتا ارجاع و پیگیری خواهد شد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

شکایت کیفری باعنوان تحصیل مال ازطریق نامشروع

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام همیشه گفته شده حضوراً معامله نمایید این مشکلات به وجود می‌آید می‌توانید شکایت کنید