مشاوره حقوقی رایگان - کار آموزشی

سلام، رزومه‌ی بنده برای کار در یک شرکت خصوصی قبول شد و قرار شد به مدت دو هفته به صورت آموزشی و بدون حقوق کار کنم، در این مدت یک برگه تحت عنوان تعهدنامه‌ی اخلاقی امضا کردم که امانت‌دار باشم و قبل از ترک همکاری به نیروی جدید تجربیات خودم رو آموزش بدم. اما در طول این مدت نه قراردادی امضا کردم و نه حقوقی گرفتم و کارمند رسمی محسوب نمیشدم، صرفا در حال آموزش و انجام کار رایگان برای شرکت بودم. بعد از دو هفته و قبل از امضای قرارداد و شروع رسمی کار، از همکاری منصرف شدم و تصمیم گرفتم شرکت رو ترک کنم. ولی شرکت شروع به تهدید کرده که شما تعهدنامه‌ی اخلاقی امضا کردید و باید برای مدت بیشتری به صورت رایگان بمونید و به نیروی جدید آموزش بدید. در صورتی که من خودم هنوز کارها رو از نفر قبلی تحویل نگرفتم و بابت کارهایی که انجام دادم یک ریال حقوق دریافت نکردم. آیا مسئولیتی در این زمینه به گردنم هست؟ و اونها میتونن ادعایی داشته باشن؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر مسئولیتی ندارید حتی شرکت در خصوص حقوق شما موظف است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی پر واضح است که همه می‌توانند ادعایی داسته باشند

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مفاد تعهدنامه ای که امضا نمودید باید توسط وکیل بررسی شود تا امکان ارائه پاسخ مستدل وجود داشته باشد.