مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دیگری بدون اطلاع فرزند

سلام وقت بخیر
ببخشید من میخواستم بدونم اگه فرزندی سنش زیر سن قانونی باشه(تقریبا 17 سال و نیم سن داشته باشه)
آیا پدر میتونه به جای او از کسی شکایت کنه؟(بدون اطلاع خود فرزند)
یا پدر میتونه عوض فرزند براش حساب کاربری ثنا ایجاد کنه و شکایت بنویسه علیه کسی عوض فرزندش؟ بدون اطلاع فرزندش

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که دادخواست اثبات رشد بدهید نمیتواند در امورتان دخالت کند در هر صورت بدون اجازه شما شکایت شده میتوانید به شعبه بروید و شکایت را پس بگیرید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
تاپیش از رسیدن به 18 سال پدر این اختیار را داراست و فرزند برای سلب این اختیار می‌تواند درخواست اثبات رشد دهد و پس از اثبات رشد خودش نسبت به موضوع می‌تواند راسا تصمیم گیری نماید.