مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین

سلام وقت بخیر
من یکسال پیش یه زمین خریدم از یه بنگاهی به مبلغ یک میلیاردو دویست 550 تومنش 2 تا ماشینش دادم مابقی 2 فقره چک به تاریخ 1402/10/25 و 1402/12/25 توی این یکسال قرار بود برامون بفروشه سود کنیم الان نه تنها نمیفروشه و خودش بر نمیداره تلفنمم خیر دیر جواب میده و از تاریخ چک اولی گذشته من پاس نکردم الان باید چیکار کنم زمین رو هم بهم تحویل نمیده یعنی رفتم سر زمین از چند نفر سوال کردم میگن همون پارسال 40 متر خرید نتونست پولشو تامین کنه ما هم فسخ کردیم الان دستم به هیچجا بند نیست جز یه قولنامه باید چیکار کنم؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بایستی اسناد ومدارکتان بررسی گردد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قرارداد رابایستی بررسی کنم تا بتوانم اطهارنظر کنم

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید و از کمک وکیل بهرمند شوید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم با اوصاف فوق امکان فسخ وجود ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید الزام به تحویل ملک را ارایه کنید برای مشاوره با وکلا تماس بگیرید که بهترین راهکار یه شما ارایه شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای پاسخ صحیح باید متن قولنامه و شروط و تعهدات طرفین بررسی شود تا امکان ارائه طریق و مشاوره صحیح فراهم شود.