مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب حقوق

با دستور شورا کل حساب حقوقم در تامین اجتماعی مسدود شده در حالی که یک چهارم بابت یک پرونده کم میشد ودر پرونده دیگری کل ان مسدود شده است ایا میشود یک چهارم هم بابت محکومیت دیگر کسر شود و مابقی باز شود ؟کل حساب مسدوده و هرچه شورا دستور میدهد بانک رفع نمیکنند از نامه ایراد میگیرد دوماه است دایم از بانک به تامین اجتماعی و شورا رفت و امد دارم اما باز نمیکنند ایراد کار کجاست0ضمنا در فیش حقوقی بابت یک پرونده کسر میشود چه کنم؟؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
در هرصورت کل حساب حقوقی فرد قابل توقیف نیست و چنانچه بانک اقدام خلاف قانون انجام می‌دهد میتوانید به واحد بازرس و حقوقی و همچنین واحد اجرای احکام مراجعه و مراتب را پیگیری نمایید.