مشاوره حقوقی رایگان - اعتماد به تاریخ تاسیس شرکت های لیزینگی

باسلام وقت بخیر یک شرکت ادعا داره که از سال 95 فعالیت داره ولی در تاریخ ثبت تاسیس نوشته شده که دو هفته اس تاسیس شده. ایشون ادعا داره که وقتی شرکت به روز رسانی میشه، علاوه بر تاریخ به روز رسانی تاسیس، خود تاریخ تاسیس هم عوض میشه. آیا این ادعا درسته؟ آیا با هربار به روز رسانی یک شرکت مسئولیت محدود، علاوه بر تاریخ به روز رسانی تاسیس، تاریخ تاسیس هم تغییر پیدا میکنه؟