مشاوره حقوقی رایگان - اعتماد به تاریخ تاسیس شرکت های لیزینگی مسئولیت محدود

با سلام وقت بخیر
یک شرکت ادعا داره که از سال 95 فعالیت داره.
اما بنده تاریخ تاسیس رو در سامانه ثبت مشاهده کردم که نوشته دو هفته پیش این شرکت به ثبت رسیده!
ازشون سوال کردم و ادعا میکنند که وقتی شرکت به روز رسانی میشه، علاوه بر تاریخ به روز رسانی تاسیس، خود تاریخ تاسیس هم عوض میشه. آیا این ادعا درسته؟ یعنی با هر بار به روز رسانی یک شرکت مسئولیت محدود، علاوه بر تاریخ به روز رسانی تاسیس، تاریخ تاسیس هم تغییر پیدا میکنه؟