مشاوره حقوقی رایگان - اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی

سلام ببخشید معنی این جمله رو میخواستم
( رای حضوری وبه لحاظ اسقاط حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی قطعی می باشد)
در این نوشته زیر که نوشتن گواهی پزشکی میخواد برا طلاق باید دادگاه به من برگه بدهد تا برم آزمایش یا خودم ازاد میتونم بروم؟ (در راستای ماده 31 قانون حمایت
از خانواده ارائه گواهی پزشک ذی صالح در خصوص وجود جنين و عدم آن در دفتر رسمی طلاق الزامی می باشد)

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

یعنی حق تجدید نظر خواهی و فرجام خواهی را ندارید چون ساقط کردید.
وقتی به دفترخانه برای جاری شدن صیغه طلاق بروی خودشان نامه برای معرفی به آزمایشگاه می دهند