مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم انجام تعهد خریدار ملک

من یک آپارتمان رو به عنوان فروشنده معامله کردم و در قولنامه قید شده بود اگر خریدار به تعهدات خود عمل نکند معامله فسخ و مبلغی که به عنوان بیعانه به فروشنده داده شده بود تا فروش مجدد خانه به صورت امانت نزد فروشنده باقی می ماند.
1.من به
خاطر عدم انجام تعهدات خریدار ضرر زیادی کردم چون من هم اقدام به خرید ملک کرده بودم که مجبور شدم لغو کنم آیا میتونم ادعای خسارت کنم؟
2.تو قولنامه قید شده مبلغ بیعانه تا فروش مجدد آپارتمان باید پیش من بماند. تو قانون منظور از فروش آپارتمان زمانی هست که آپارتمان قولنامه میشه یا سند میخورد؟ یعنی وقتی ملک رو قولنامه کردم باید پول رو برگردونم یا موقع انتقال سند؟چون قولنامه باز هم احتمال فسخ دارد.مرسی

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قرارداد را باید مطالعه بعد اظهارنظر نمایم