مشاوره حقوقی رایگان - معامله و دریافت خسارت

ملکی را 2.5 سال پیش به فردی به قیمت 180 میلیون فروختم متاسفانه در قرارداد اولیه فسخ معامله درج نشد الان آن ملک حدود یک میلیارد قیمت دارد خریدار به هیچ کدام از تعهدات پرداخت خود عمل نکرده است چگونه میتوانم خسارت دریافت کنم؟
خسارت شامل چه مواردی می شود؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر مایل بودید تماس بگیرید وتصویر قرارداد مورد اشاره را ارسال نمایید.09128889189