مشاوره حقوقی رایگان - خسارت عدم انجام تعهد خریدار ملک

سلام.وقت بخیر.
بنده یک ماه پیش یک واحد آپارتمان قولنامه کردم و مقرر شد تا تاریخ 11 مهر ماه 1402 مبلغ یک میلیارد تومن پرداخت کنم که من تا اون تاریخ مبلغ 1300 میلیون تومن پرداخت کردم ودر قولنامه قید شد که باقی مبلغ تا تاریخ 26 مهر ماه به حساب فروشنده واریز بشه که من تونستم بخشی از مبلغ رو پرداخت کنم با توجه به اینکه در قولنامه روزانه 2 میلیون تومن بعنوان خسارت عدم انجام تعهد ذکر شده و من تا تاریخ 26 مهر 80 درصد مبلغ کل رو واریز کردم آیا باید روزی دو میلیون تومن رو بعنوان جریمه پرداخت کنم یا معادل 20 درصد باقی مونده رو.ممنون از راهنماییتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
طبق قرارداد خسارت تاخیر قابل مطالبه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
مبلغ وجه التزام روزانه تأخیر در انجام تعهد ، تعدیل خواهد شد
و شما باید لایحه تخصصی تنظیم و برای مرجع قضایی ارسال نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جدا از ثمن معامله می‌بایست مبلغ روزانه را بپردازید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق قرارداد، خسارت تاخیر قابل مطالبه می‌باشد‌.

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... نظر بدان که انجام ناقص تعهد، در حکم عدم ایفای تعهد می باشد، می باید کل وجه التزام روزانه را پرداخت کنید...