مشاوره حقوقی رایگان - پیامک تلفنی

با سلام خانمی با همسرم در ارتباط بوده و من اشتباهی شماره اون خانم به خانم دیگه پیام دادم و ازش خواستم که جوابم بده و از زندگیم بیرون بره و از همین حرفا و بعدا که فهمیدم شماره را اشتباه گرفتم ازش معذرت خواهی کردم و اون هم قبول کرد ولی دیروز پیامی رو گوشی آمده که به جرم مزاحمت تلفنی پرونده به دادسرا انقلاب رفته من پیام دادم خانم بهش گفتم گفت خط به نام خودم نبوده و من خبر نداشتم برادرم شکایت کرده و دیگه نمیشه کاری کرد من هم خط به نام خودم نیست و به نام شوهرم هست من هیچی فحشی بهش ندادم فقط فکر کرد اون خانم که با شوهرمه براش توضیح میدادم که شوهرم تو را نمیخواد چرا اذیت میکنی همین فقط یه پیام که گفت شکایت میکنم منم گفتم برو شکایت کن به ضرر خودته اصلا نمیدونستم که اشتباه شماره را گرفته بودم تو را خدا راهنماییم کنید حالا چه میشه

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.باید وقایع و مسایل بررسی گردد تا بتوان به حقیقت ماجرا پی برد.و اینکه چرا پرونده به دادگاه انقلاب رفته.؟