مشاوره حقوقی رایگان - صیغه لفظی مرد متاهل و شکایت همسر اول

سلام من خانم مطلقه ای هستم ک دو سال با صیغه لفظی با مرد متاهلی در ارتباط بودم،صیغه ما لفظی بوده و جایی ثبت نشده،در حال حاضر آقا رای عدم سازگاری از دادگاه رو گرفتن و بعد از گذروندن دادگاه تقسیط مهریه میتونن از همسرشون جدا شن،جدیدا همسر اولشون متوجه حضور بنده شدن و میخوان از بنده بابت رابطه نامشروع با همسرشون شکایت کنن.با توجه به اینکه ما صیغه لفظی داشتیم و ثبت نشده است ایشون میتونن همچین شکایتی از بنده کنن؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله مگر شاهد بیاورید مبنی بر جاری شدن صیغه محرمیت فی مابین شما و اقای مذکور