مشاوره حقوقی رایگان - یه اقایی تو دوران عقد خانومش قهر کرده آشتی هم ظاهرا نمیکنه

یه اقایی تو دوران عقد خانومش قهر کرده آشتی هم ظاهرا نمیکنه این اقا میخواد طلاق بده اما دنبال راهی میگرده که مهریه نده ولی خانوم هم طلاق میخواد هم مهریه اشو . میخاستم بدونم راهی ووجود داره یا نه حتما باید مرد مهریه پرداخت کنه

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

بله مرد باید مهریه خانم را پرداخت کند مگر اینکه توافق کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مرد بهتر است فعلاً به فکر ثبت دادخواست طلاق نباشد و اگر زن مهریه را مطالبه کرد دادخواست اعسار بدهد و به صورت اقساطی پرداخت کند
تا زن حاضر به طلاق توافقی شود.
توجه داشته باشید که بهتر زن و مرد دوستانه مشکل را حل و فصل کنند و به مشاوره خانواده مراجعه کنند.

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام.
اگر درخواست طلاق از طرف آقا باشه کلیه حقوق مالی زوجه ( خانم ) باید پرداخت بشه .
اگر در دوران عقد هستند و تمکین انجام نشده نصف مهریه در صورت طلاق تعلق خواهد گرفت .
بهترین گزینه طلاق توافقی هست

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

آقا حتما باید مهریه را پرداخت کند مگر اینکه توافق کنند

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

مهریه باید پرداخت بشه مگر توافق کنین مهریه نخواهید