مشاوره حقوقی رایگان - درخواست پول خود از کارفرما

سلام خسته نباشید، بنده کارگاه خیاطی دارم با فرد جدیدی اشنا شدمو از ایشون برش گرفتم تا در کارگاه کار را بدوزم خودشون برش کار هستن و برش میزنن و من دوزنده
برش این اقا خراب بود و خودشون متوجه شدن وگفتن ک شما در حد توان درست کنید و ما هم اینکارو کردیم پارت اولو تحویل دادیمم دوباره پارت دومم ب ما دادند و از ما خواستن مث همون بدوزیم کلا400 تا وست ما دوختیم کار تموم شده اقا تازه متوجه شده قد کارش ایراد پیدا کرده در صورتی ک میتونست برش اول رو دیده بود تو برش دوم رو نده ولی باز گردن نمبگیره و میگه شما کار خراب کردید اجرت دوخت نمیدم در صورتی ک برش خودشون ایراد داشته کل کار ایراد ندارع فقط قسمتی ک برشش اشتباه بوده ب مشکل خورده هردومون قراداد داریم ک چه مقدار کار گرفتیم و تحویل دادیم این ایا نزدیک دو ماهه پول نداده و نمیده و میگه شکایت کن من از شما غرامت میگیرم خواستم بدونم واقعا میتونم پولمو بگیرم از طریق شکایت؟