مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد انتقال سند

با سلام
اینجانب یک واحد آپارتمان در بهمن ماه سال 1400 خرید کردم که تحویل داده شد ولی چون هنوز سند آماده نبود قرار شد حداکثر در شهریور ماه سال 1401 سند زده شود و به ازای هر روز دیر تر شدن سند ایشان خسارت پرداخت کنند.الان بعد از گذشت دو سال سند آماده شده است ولی سازنده زیر بار هزینه دیرکرد انتقال سند نمی رود.و اذعان دارد به دلایل زمان بر کارهای اداذی سند دیر آماده شده و مقصر ایشان نیست.من می توانم بعد از انتقال سند شکایت کنم؟

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

شما در صورتی که گواهی عدم حضور یا گواهی حضور خودتان را از دفترخانه گرفته باشید و به تعهداتتان عمل کرده باشید (چک تتمه ثمن را در روز دفترخانه حاضر کرده باشید مستحق دریافت وجه التزام قراردادی می باشید.در صورت نیاز به وکیل با شماره 09122348603 تماس حاصل نمایید.