مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد

یه اقایی تو دوران عقد . خانومش به مدت یکساله که قهر کرده و حتی از اول که عقد کردن رابطه ای با همسرش نداشته و حتی اجازه خوابیدن در کنار همسرش رو نمیداده الان طلاق میخواد با مهریه . ایا راهی وجود داره که اقا طلاق بده اما مهریه پرداخت نکنه ؟ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

نفيسه  عرب زاده

سرکار خانم نفيسه عرب زاده :

سلام.
اگر طلاق توافقی باشه هرطور توافق کنند اجرا خواهد شد . ( حتی بدون پرداخت مهریه )
البته به دلیل اینکه در دروان عقد هستند و تمکین انجام نشده نصف مهریه در صورت طلاق به زوجه تعلق خواهد گرفت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر نیمی از مهریه باید پرداخت شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

تنها موضوعی که مرد می‌تواند زن را تحت فشار قرار دهد جهت مصالحه در خصوص مهریه موضوع طلاق است لذا اگر وکالت در طلاق به زوجه داده شود عملاً راه دیگری برای مرد باقی نمی‌ماند بهتر است تا قبل از آنکه وکالت در طلاق به زن داده شود در خصوص مهریه سند صلح فی ما بین زوجین تنظیم گردد تا مشکلی در آینده برای مرد ایجاد نشود