مشاوره حقوقی رایگان - زمان شروع اعتراض واخواهی

با سلام بنده یه شکایتی به وراث مرحومی در مورد دعوی ملکی اقدام کرده ام که به شکر خدا محکوم شدن ولی رای در مورد فرزندان مرحوم که 3تا پسر ویه دختر هستش پسرا همگی سامانه ثنا را دارن ولی اون خواهرشون تو یه روستای دور افتاده هستش سامانه ثنا ندارد و ابلاغیه حضور نیز برای ایشان توسط پاسگاه انجام شده بود رای نیز برای همه حضوری ولی برای ایشان غیابی بوده ولذا دادگاه طی رای گفته که 20روز قابل واخواهی و پس از آن قابل تجدید نظر خواهی هستش حالا چون زمان واسم مهمه سوال اینه که اگر پاسگاه دیر رای رو به ایشون ابلاغ کنه ممکنه که زمان واخواهی تعلیق بشه و به عقب بیفته؟یا خیر از زمان ابلاغ حکم این زمان برای ایشون در نظر گرفته شده ؟اگه فشرده کنیم میخواستم بگم که زمان اعتراض از زمان صدور رای شروع میشه یا از زمان ابلاغ و مشاهده اشخاص ؟

پاسخ ها :

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

تاریخ ابلاغ قانونی تاریخ درج ابلاغیه در سامانه ابلاغ هست، تاریخ های دیگر ملاک نیست

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
زمان اعتراض از زمان ابلاغ محاسبه می‌شود ولیکن درصورتیکه ابلاغ واقعی به خوانده انجام نشود هر رمان خوانده می‌تواند مدعی عدم اطلاع از مفاد رای شود و دادخواست واخلاقی مطرح نماید .ابلاغ زمانی واقعی است که در برگه ابلاغ امضا خوانده درج شده و مامور ابلاغ آن را گواهی نموده باشد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

از زمان ابلاغ بیست روز خواهد بود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیازمند بررسی دقیق و کامل است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حتماً باید رای غیابی به شخصی که در جلسه دادگاه نبوده است ابلاغ کنید چون که در خصوص رای غیابی از تاریخ ابلاغ واقعی ملاک است