مشاوره حقوقی رایگان - به حساب مسدود شده ام پول واریز شده!

سلام و خسته نباشید. بنده حدود یک سال و نیم پیش یکی از حساب های بانکیم بنا به دلایلی مسدود شده و امروز یک غریبه به من پیام میدن و ادعا میکنن اشتباهی به کارتم پول واریز کردن و از شانس بد ایشون و من به اون حساب مسدودم واریز شده و کاری از دستم برنمیاد که پولش رو پس بدم من خودمم نمیتونم از کارتم استفاده کنم! ممنون میشم راهنماییم کنید ایا اگر شکایت کنند میتونند بقیه حساب هام رو هم مسدود کنند؟ یعنی کل حسابام که الان فعال هستند هم مسدود میشه؟

پاسخ ها :

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
با توجه به اینکه امکان استرداد وجه به دلیل مسدودی حساب ندارید به این علت حساب‌های دیگر شما مسدود نخواهد شد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه حساب شما مسدود بوده است در صورتی که علیه شما طرح شکایت نمایند تقاضای استعلام از بانک دارنده حساب مطرح نمایید تا مشخص شود قبل از واریز وجه از ناحیه ایشان حساب شما مسدود بوده است

عفت  قيصري

سرکار خانم عفت قيصري :

با سلام نسبت به انچه مسدود شده نمی دانم بابت طلب به کسی اگر توقف شده بابت این میزان واریزی جدید هم این شخص غریبه می تونه به دادگاه مراجعه کند و مبلغ را توقیف کند و با دادخواست و در نهایت حکم دادگاه مطالبه کند وشما هم باید به بانک مربوطه مراجعه کنید و ببینید دادگاه بدون طرح دعوی از سوی شخص غریبه مبلغ واریز شده را پرداخت می کند یا خیر

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله. کل حسابها به اندازه مبلغ بدهی مسدود میشود