مشاوره حقوقی رایگان - برای تعیین درصد

سلام ایا من که درحال خدمت هستم ودر حین ماموریت دچار آسیب دیدگی شدید از ناحیه گوش شدم وبنا به تشخیص پزشک معالج ازسمعک استفاده میکنم ودر چندین مرحله درسالهای متواری به شورای پزشکی دربیمارستان های مختلف اعم از 504 ارتش وبیمارستان خانواده تهران و577 اصفهان رفتم ودرطبقه 3 پزشکی هستم وصورت سانحه اولیه وثانویه یگان رادارم وتاکنون از هیچ گونه بیمه اعم از صبا وکوثر استفاده نکردم میتوانم از درصد جانبازی استفاده کنم لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد