مشاوره حقوقی رایگان - گزینش بانک

با سلام دوتا سوال دارم برای استخدامی ممنون میشم پاسخ بدهید:

1- من در مصاحبه بانک قبول شدم و برای گزینش تشکیل پرونده انجام دادم از آنجایی که دوماه جلوتر از دعوت شدن به گزینش بانک در سپاه به عنوان نیروی خرید خدمت تشکیل پرونده گزینش دادم و مراحل آن مانند تحقیقات داره انجام میشه مشکلی در فرایند گزینش بانک برایم ایجاد نمیشه؟!

2- در صورت قبول نهایی در گزینش بانک میخوام در بانک استخدام شوم و مشغول به کار شوم لطفا راهنمایی کنید درصورت قبول نهایی چه اقدامی را انجام دهم ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام سوال اداریست و درحیطه تخصص وکیل نمیباشد