مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک اقساطی و پرداخت نکردن پول زمین در موعد مقرر

ملکی به فامیلی فروخته شد مشروط بر اینکه کل ثمن را ماهیانه و اقساطی یکساله پرداخت نمایید ایشان 4قسط بیشتر پرداخت ننموده ولی در ملک خانه ساخته اما در کاغذ عادی تعهد نموده که چنانچه سر تاریخ تحت هر شرایطی ثمن معامله پرداخت نگردد من حق فروش ملک به شخص ثالث دیگری و یا فروش به خودش به قیمت روز را دارم حالا چگونه طرح دعوا کنم چون چند سال پیش تقاضا به قیمت روز دادم اما چون زمین 250متر بود و من تقاضای قیمت 130متر دادم رد شد

پاسخ ها :

عدم پرداخت ثمن معامله فروش اقساطی ملک مطالبه قیمت روز ملک خرید و فروش ملک