مشاوره حقوقی رایگان - طرح پزشکی

سلام خسته نباشید، پزشک هستم و داشتم طرحم رو توی درمانگاه شهرمون می گذروندم ولی به دلیل به اختلاف خوردن با مرکز بهداشت شهر و استان در مورد فرستادن پزشکان طرحی به مناطق روستایی خطرناک از نظر امنیت شخصی و حرفه ای و عدم پیگیری اونها برای بهبود اوضاع ، حالا رییس دانشگاه علوم پزشکی هم نامه ای فرستاده مبنی بر عدم نیاز به پزشک و به قولی من رو اخراج کردند و گفتند بیا تسویه حساب ، از کجا باید پیگیری کنم تا جلوی این اتفاق رو بگیرم لطفا کمکم کنید خیلی ناراحتم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

نظارت برچگونگی انجام امور مربوط به قانون خدمت پزشکان و پیراپزشکان در دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی توسط کارشناسان دفتر مدیریت منابع انسانی صورت خواهد گرفت. پس خوراند چگونگی انجام امور محوله پس از تکمیل چک لیستی که به همین منظور تهیه گردیده پس از اتمام ماموریت توسط همان کارشناس تهیه و به دانشگاه/دانشکده ابلاغ می گردد. لازم به ذکر است رعایت سهمیه های تعیین شده و سایر قوانین ومقررات از سوی دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی الزامی بوده و در صورت عدم رعایت مفاد دستورالعمل اختیارات فوق الذکر از آن دانشگاه/دانشکده سلب خواهد گردید.