مشاوره حقوقی رایگان - حمایت از جوان از دست آزار و اذیت پدر

با سلام واحترام همسر م اعتیاد دارد و پسر جوانم که 23 سال. دارددائم مورد تحمت دزدی و فحاشی و ح فهای رکیک قرار می دهد بطوری که پسرم مدتی اعتیاد پیدا کرد تو استم نجاتش دهم ولی به خانه آمد دوباره شروع شد پدرش آن را بارها مورد ضرب و شتم قرار داده و مدام تحقیر و تهدید می‌کند که جوب خوابت میکنم حرام لقمه هستی. هزار توهین و فحاشی دیگر راهنمایی کنبد چکار کنم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پاسخ دادم شکایت کنید به دادسرا
مهریه ات را اجرا بگذار
شکایت ترک انفاق

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق قانون پسر شما میتواند به اتهام ضرب وجرح از پدر شکایت کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 123 و با توجه به اینکه به سن قانونی رسیده‌اید می‌توانید خودشان هم شکایت کیفری مطرح کنید اما راه دوم توصیه نمی‌شود