مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن توقیفی

بنده یک تصادف کردم و بیمه پرداخت خسارت کرد شاکی خواهان افت قیمت خودروییش شد به مبلغ 33میلیون و 500بنده محکوم شدم و اعسار رد کردم تا تاریخ 23اسفند که جلسه اثبات اعسارمه شاکی توقیف اموال گرفت و خودروی بنده را به پارکینکبرد چطور میتونم آزادش کنم تا بفروشم و پول آن بنده خدا را پرداخت کنم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

داشتن بیمه شخص ثالث باری تمام خودرو‌ها اجباری است و نداشتن آن جرم است. در صورتی که در سوانح رانندگی خودرو دچارخسارت شود امکان مطالبه خسارت افت قیمت خودرو از این بیمه وجود دارد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به خود اجرای احکام بگو مزایده بزارند بفروشند یا با طرف صلح کنید مثلا چک بدهید تا رفع توقیف کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
چنین امکانی وجود ندارد.
دادخواست اعسار شما نیز به خاطر اینکه مال دارید رد خواهد شد.
اگر خودرو وسیله امرار معاش شما باشد می توانید اعتراض کنید و رفع توقیف آن را بگیرید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با قاضی اجرا احکام مجری حکم هماهنگ کنید و درخواست خود را ارائه نمایید