مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری سختی کار پس از بازنشستگی , سختی کار

با سلام
بنده در سال 97 بازنشست شده ام. مدت 15 سال درقسمتی کار میکردم که مشمول کارهای سخت و زیان آور بوده است. من هم از این قانون استفاده کرده ام. و مدت 14 سال در بخش دیگری بودم که آن موقع مشمول سخت و زیان آور نبود. اما جدیدا با پیگری همکارانی که در آن بخش با هم کار میکردیم جزو سخت وزیان آور شده است. و تعدادی از همکاران جدیدا با استفاده از این قانون بازنشست شده اند. آیا این قانون شامل حال من میشود.
اکه میشود باید چه مراحلی را انجام دهم
با تشکر