مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نامتعارف همسر

باسلام
خانمی هستم 30ساله وشوهرم 31 ساله،8ساله ازدواج کردیم و دوتادخترداریم،من ازهمه لحاظ از شوهرم راضی هستم و خداروشکر در رابطه مون هم ازهمدیگر تشکر میکنیم،اما شوهرم ازبچگی تا حالا یک دوستی داره که اون هم زن و دو تا بچه دارد و شوهرم باایشون همه جزئیات زندگیمون و رابطه مون رو به هم دیگر گفتن ،حالا اون گفته من خانومم راضی هست که س ک س ضربدری داشته باشیم و شوهر من هم از من چنین درخواستی کرد و میگه یک مهمونی چهارنفره داشته باشیم ولی من قبول نکردم،البته بگم من و شوهر از خانواده های مذهبی هستیم ولی اون زن وشوهر خیلی پایبند نیستند. باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

ابوذر  حسن زاده

جناب آقای ابوذر حسن زاده :

اصلا زیر بار نروید اون مذهبی که می گید پیرو اون هستید به شما چی میگه ؟کمی حیا کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم صرف نظر از مسائل شرعی و عرفی و روانشناسی از لحاظ قانونی جرم می‌باشد و مجازات سنگینی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انجام چنین کاری در صورت اثبات در دادگاه حکمش اعدام است.
از نظر شرعی نیز بدترین کاری است که یک شخص می‌تونه انجام بده و گناه کبیره است.
اگر شما واقعاً تمایل به این کار ندارید و شوهرتان قصد داشت شما را مجبور به این کار کند فیلم بگیرد و سپس از نامبرده شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

انجام چنین کاری درصورت اثبات مجازات آن اعدام می باشد،،به هیچ عنوان همچین عمل زشتی را انجام ندهید،ضمن اینکه بهترین کار اینه که بااون به اصطلاح رفیق قطع ارتباط نمایید