مشاوره حقوقی رایگان - اسناد بانکی

با سلام اینجانب کارمند بانک بوده ام بعد از هفت سال خدمت فسخ قرارداد شدم و در این مدت مقداری وام دریافت کردم که یک ملک در وثیقه و بابت تضمین وام در رهن بانک قرار داده بودم، بعد از اخراجم از بانک ، بانک اقدام به صدور اجراییه نموده و خریدار مبایعه نامه ای اقدام به پرداخت اجراییه نموده و بانکم ملک رو فک رهن کرده و ذمه ضامنین وام های با وثیقه رو بری نکرده با این توضیح که قرارداد ضمانت وثیقه ای بوده و در متن قرارداد حق اعراض از رهن هم نداشته حالا که دین بی وثیقه شده و ضمانت ضامنین از تضامنی وثیقه ای به نقل ذمه ای تبدیل شده چگونه مطالبات هفت سال خدمتم رو که بانک خودش اقدام به تهاتر نسبت به دیونم کرده از بانک مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما.
به نظر اعراض از رهن حق بانک است که می تواند اعمال نماید یا اعمال نماید. اما چنانچه شما مطالباتی از بانک بابت حقوق خود دارید، می توانید با تقدیم دادخواست به دادگاه عمومی نسبت به مطالبه آن اقدام نمایید.