مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت جانی از بیمه حوادث راننده بیمه ...

باسلام در روز هشت ماه یازده نود و شش خودرو شخصی خودم دچار حادثه واژگونی شدم که در لحظه تصادف ندانستم مهرهای گردنم اسیب دیدن ولی درد داشت و در تاریخ دوازه ماه یازده نودوشش به بیمارستان به علت شدت درد و بی حسی دست راست مراجعه کردم و علت گفتم تصادف واژگونی خودرو کروکی خواستن افسر راهنمای که لحظه وقوع حادثه امدن کروکی دادن ولی صورت جلسه پاسگاه ندارم و حالا بیمه دانا با این حرف که چرا تاریخ کروکی هشتم هست و تاریخ مراجعه به بیمارستان دوازدهم هست خسارت بنده پرداخت نمیکند ایا میتوانم خسارت جانی خودم از بیمه بگیرم درصورتی تاییدیه پزشک قانونی و بیمارستان برگ بیمه گواهینامه همه مدارک دارم تشکر جواب کامل و راهنمای کنید ممنون از سایت دادراه

پاسخ ها :

یعقوب کدخدایی

جناب آقای یعقوب کدخدایی :

درود بر شما.
هر شخصی میتواند در مقام احقاق حق به دادگاه های عمومی مراجعه نماید.در صورت امتناع شرکت بیمه از پرداخت، ابتدا بایستی سندی مبنی بر امتناد در دست داشته باشید سپس دادخواست الزام به پرداخت خسارت را ثبت نمایید.

اميرحسين صادقي

جناب آقای اميرحسين صادقي :

دادخواست مطالبه به طرفیت بیمه تقدیم دادگاه کنید
پیروز باشید