مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام. اسمم علی می باشد.
من پدرم دو همسر داشت.
مادر بنده که زن اولش بود موقع زایمان فوت نمود. و از زن دومش 2 پسر و 2 دختر دارد. همسر دومش هم دو سال بعد پدرم فوت نمود.
الان برای تقسیم ارث پدرم چقدر سهم من میشه؟؟ من تک فرزند زن اولش هستم.
شنیدم نصف ارث میرسه به فرزندان زن اول و نصف هم به فرزندان زن دوم. ایا درسته؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
خير مشاوره اشتباه به شما دادن
طبق قانون مدني در باب ارث،تمامي ماترك به نسبت قانوني تقسيم ميشود بدين ترتيب كه سهم هر پسر دو برابر سهم دختر
و در فرضي كه مطرح كرديد با توجه به اينكه سه پسر و دو دختر وراث حين الفوت هستند تمام ماترك را تقسيم بر ٨ كنيد
هر پسر دو سهم و هر دختر يك سهم خواهند برد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

خیر .فرزندان پسر دوبرابر فرزندان دختر ارث میبرند .شما می توانید مهریه مادرتان را از اموال پدر بخواهید اگر پرداخت نشده باشد .