مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف وثیقه

سلام ما برای یک متهم زمانی که حکمش نیومده بود سند گذاشتیم و متهم اومد بیرون از زندان و بعد که حکمش آمده سیم کارت متهم خاموش بوده ولی پنج ماه غیبت کرده تا این که برای صاحب سند پیام آمده که یک هفته وقت دارید برای تعیین تکلیف سند خود اقدام کنید و سند شما به فروش گذاشته شده متهم به محض اومدن این پیامک خودش رو به زندان تحویل داد الان برای این که سند از مصادره ای بیرون بشود چی کار باید کرد؟ بعد احتمال اینکه سند مصادره بشود وجود دارد درحالی که متهم تو زندان هست

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اگر بعد دستور باشد نمیشه کاریش کرد با قاضی صحبت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر در زمان مقرر نسبت به معرفی متهم اقدام شده باشد سند مصادره نخواهد شد.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. اگر در مدت مقرر معرفی کرده باشد مصادره نمیشود. با شعبه مذاکره کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام

طبق قانون اگر وثیقه‌گذار نتواند در
مهلت مقرر ، متهم را تسلیم مراجع قضایی نماید به دستور دادستان مقداری از وثیقه ضبط خواهد شد
شما باید به نماینده دادستان مراجعه نمایید و