مشاوره حقوقی رایگان - کشف مواد مخدر در منزل

سلام خسته نباشید بنده پدرم مشکل اعصاب و روان دارند و کارت معلولیت ذهنی یا همون کارت قرمز دارند.
ماه پیش مامور ها میریزند خونمون و 8کیلو تریاک و 100لیتر عرق در میاردن
در حالی که کل خانواده مون به جز بابام مسافرت بودیم
الان هرچی از بابام میپرسیم این ها رو از کجا آوردی نمیدونه فقط میگه یک آقا آورد در خونه به من داده و هرچی ما و خود پلیس ها میپرسند نمیدونند
الان باتوجه به این که بابام بیماری روانی دارد و پزشک قانونی هم تایید کرده و قراره برود کمیسیون پزشک قانونی ،
حکم دادگاه او چی میشود؟
بابام سکته میکند اگر برود زندان...