مشاوره حقوقی رایگان - ارائه مدارک پرداخت ثمن‌ معامله به دادگاه

سلام . پدرم درسال 1400 سه دانگ از منزل مسکونی خودش را از طریق مبایعه نامه رسمی در مشاور املاک با کد رهگیری به من انتقال داد در مبایعه نامه مبلغ ثمن‌ معامله 300 میلیون تعیین شد که ذکر شد مبلغ 250 میلیون تومان نقدا فی المجلس به فروشنده پدرم پرداخت شد و الباقی 50 میلیون تومان نیز در زمان تنظیم سند به فروشنده پرداخت می گردد . در حال حاضر خواهرم از من شکایت کرده و گفته من پولی بابت ثمن‌ معامله پرداخت نکردم . ابلاغیه برای من اومده که مدارکی که نشان می دهد ثمن‌ معامله را پرداخت کردم به دادگاه ارائه دهم . وقتی معامله نقدی بوده و به غیر از فرد مشاور املاک و دو کارمند ایشان بعنوان شاهد مبایعه نامه را امضا نموده اند بنده چه مدرکی باید ارائه کنم . بسیار ممنون میشم بنده را راهنمایی کنید ‌.

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص پرداخت و ادعای شما با مدارک و ادله با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد