مشاوره حقوقی رایگان - نقض حکم بعد از برداشت از حساب بانکی محکوم علیه

باسلام اینجانب در سال 97 ازیکی رسید عادی داشتم شکایت کردم به مبلغ رسید غیابی محکوم گرفتم بعد از چند سال مبلغ رسید را با تاخیر تادیه از سوی اجرا احکام ازحساب بانکی محکوم علیه برداشت کردم محکوم علیه بعداز چند سال به حکم واخواهی داد حکم را نفض کردن حال اون مبلغ برداشت به چه شرایطی باید به طرف مقابل استرداد گردد

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

اگر حکم بی حقی شما صادر وقطعی شده است می‌بایست پول دریافتی را برگردانید