مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و توهین و بازداشت

سلام. ببخشید دیروز چند نفر اومدن خونه برادرم شروع کردن به زدن برادر و دختر و پسرش و برادرمو بردن با خودشون
ایشون با دامادش(شوهر دخترش) گویا داماد ایشون با مواد میگیرن و چون با اینا دشمنی داشته گفته پدر خانمم اینو انداخته تو جیب من درحالی که ایشون حتی سیگارم نمیکشن اصلا اهل این برنامه ها نیست
الان دوروزه ازش بی خبر هستیم گفتن از اگاهی شاپور اومده بودن فقط میخوایم ازش اطلاعی بگیریم کجا هسن و چه کاری باید کرد تا بتونیم از وضعیت ایشون باخبر بشیم؟
سپاسگذارم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به همان اداره آگاهی شاپور مراجعه و جوجه حال ایشان شوید